0
ATP

FOTO: Twitter/Roland-Garros/Screenshot

BIVŠA BRITANSKA TENISERKA SMATRA DA SU LJUDI PRERANO OTPISALI RAFU: „Magično je gledati ga na šljaci, on je prvi favorit na Rolan Garosu“!

Objavljeno: 07.04.23 u 16:45

Nekadašnja 27. teniserka sveta veruje da Nadal može do 15. titule na jedinom Grend slemu na šljaci

Nekadašnja britanska teniserka i jedan od najboljih juniora sveta, Lora Robson, smatra da ljudi, poučeni iskustvom, ne bi trebalo da otpisuju španskog tenisera kada je u pitanju Rolan Garos.

Magična je stvar gledati ga kako igra na šljaci kada je spreman sto odsto i kada je u stanju da prikaže nešto zaista posebno. Ako njegova igra sa forhend strane bude jaka od početka, recimo turnira u Barseloni, onda je možda i ta 15. titula na putu – kaže Lora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Poznato je da se Nadal muči sa raznim povredama još od sredine prošle godine. Poslednji meč je odigrao na Australijan openu, kada je poražen u drugom kolu od Mekenzija Mekdonalda sa 3:0.

Brojke koje ima u Parizu, a koje su gotovo nezamislive, teško je zaobići. Mislim da su mu potrebni mečevi. Žreb je tamo po meni potpuno otvoren, ali teško je kladiti se protiv Rafe na šljaci – zaključila je 29-godišnja teniserka u penziji.

Drugi Grend slem u godini bi mogao da nam da odgovor na pitanje ko je najveći teniser svih vremena. Trenutno se za tu titulu bore Rafael Nadal i Novak Đoković, koji imaju po 22 titule na najvećim turnirima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter