0
Košarka

head coach Ergin Ataman during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

ATAMAN PRIZNAO DA GA JE PAO ZVAO: „Narednih dana ću se pozabaviti tom situacijom!“

Objavljeno: 07.04.23 u 12:55

Da li se sprema bomba?

Košarkaši Anadolu Efesa ostali su bez šanse da se nađu u četvrfinalu Evrolige, nakon što su sinoć, u 33. kolu poraženi od Fenerbahčea.

Trener, još uvek aktuelnog šampiona Evrope, Ergin Ataman, došao je u centar pažnje s obzirom da je na 30-ak sekundi pre kraja meča napustio teren. Posle je i objasnio svoj postupak.

Head coach Ergin Ataman during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Međutim, danas se nameće nova važna tema za njega – budućnost. Naime, mediji su prethodnih dana govorili kako je Panatinaikos zvao Atamana s obzirom da za narednu sezonu prave potpuno nov projekat.

Nema dogovora ni sa kim. Anadolu Efes je moja porodica i svešćemo računicu za ovu godinu i neuspeh. Ne postoji ništa definitivno. Glasine su stizale s raznih strana, nisam ni sa kim imao susret ‘licem u lice’, ali postoji predlog s njihove strane. Zahvalio sam im se i rekao da ću se u narednih nekoliko dana pozabaviti tom situacijom. – rekao je Ataman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter