0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram

URNEBESNA SCENA U SUBOTICI: Borjan polio hladnom vodom magičnog Kataija! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.23 u 09:10

Obojica fudbalera su pobedom obeležili svoje jubilije

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su juče Spartak Suboticu sa 1:4 u okviru 29. kola MozzartBet superlige Srbije.Izabranici Miloša Milojevića su tako došli na +21 u odnosu na drugoplasirani TSC.

Golman Zvezde, Milan Borjan i  jedan od najboljih igrača, Aleksandar Katai, imali su dodatan razlog za slavlje. Njih dvojica su obeležili 2 lepa jubileja.

Naime, Milan Borjan je izjednačio rekord Ratomira Dujkovića po broju nastupa za „crveno-bele„. Sada je na brojci 266 a u sledećem kolu će oboriti rekord i biti neprikosnoven na vrhu liste.

Aleksandar Katai je juče postigao 2 gola, jedan iz penala a drugi iz slobodnjaka. „Magiko“ je tako stigao do 100. i 101. gola u dresu šampiona Srbije a za to mu je bilo potrebno 189 utakmica i 5 sezona.

 

 

Nakon meča, igrači su otišli da proslave pobedu sa svojim navijačima, a Borjan je uzeo kofu punu hladne vode i prosuo na Kataija, na šta su sve svi prisutni lepo nasmejali. Vidi se da je atmosfera u redovima „crveno-belih“ odlična i nema razloga da bude suprotno.

 

 

Neverovatan je osećaj. Odigrati 300 utakmica za Zvezdu je čast i privilegija. Takođe, tu je i Saletov jubilej, postigao je trocifreni broj golova… Neverovatan je igrač i momak, želim mu samo da nastavi ovako, da bude što duže u Zvezdi, kako bismo zajedno osvajali titule, duple krune i igrali evropska proleća. Polio sam ga kofom vode, smrzao se, ali mora malo. Šalu na stranu, čestitam mu, samo neka tako nastavi i nema zime za Zvezdu – rekao je Borjan posle utakmice.

 

VESTI O ZVEZDI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter