0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO NAKON POBEDE: „Bili smo pod ogromnim pritiskom, narednih 8 utakmica su finala za nas“!

Objavljeno: 06.04.23 u 10:10

Bitna pobeda za „crno-bele“

Fudbaleri Partizana savladali su juče ekipu Voždovca na svom stadionu 1:0 a jedini gol na utakmici postigao je najbolji strelac ekipe, Rikardo Gomeš.

Crno-beli“ su jučerašnjom pobedom prekinuli crni niz od 5 vezanih utakmica bez pobede u Humskoj a posebno raduje bolja igra „Parnog valjka„.

Gomeš je za zvaničan sajt kluba rekao da je celoj ekipi pao ogroman teret sa leđa.

Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu. Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol. Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bilo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja.

VESTI O PARTIZANU:

Ono što ohrabruje jeste bolja igra i veliki broj stvorenih šansi.

Istina! Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse, jer u poređenju sa prošlom utakmicom, sa Vojvodinom, to nije bio slučaj. E, sad moramo to da i nastavimo i poboljšamo, ali i radimo na tome da i postižemo golove.

Napadač je rekao da će on i njegovi saigrači gledati narednih 8 utakmica kao finala.

Svaka utakmica je sada važna! Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda!

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter