0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PARTIZAN U POHODU NA KNEŽEVINU, CRVENO-BELI BRANE PONOS PROTIV LIDERA Zvezda brani čast u bratskom derbiju, dok Crno-beli žele da overe mesto u top 8!

Objavljeno: 06.04.23 u 13:29

 

Večeras je na programu pretposlednje kolo Evrolige, 33. po redu, koje počinje “bratskim“ derbijem između Crvene zvezde i Olimpijakosa od 19 časova. Crveno-beli su ostali bez šansi da se plasiraju među top 8, dok se gosti iz Pireja nalaze na zavidnom 1. mestu tabele, uz skor 23-9.

Zvezdi je pripao prvi susret ovih dveju ekipa, kada su krajem godine izabranici Duška Ivanovića slavili sa 90:86 na gostovanju u Grčkoj, pa je izvesno da najbolje plasirana ekipa elitnog takmičenja željna osvete. Sa druge strane, Crveno-beli igraju za obraz i sigurno će uraditi sve kako bi upisali pobedu u prepunom Pioniru.

Druga Beogradska ekipa, ekipa Partizana, se uoči ovog kola nalazi u drastično boljoj situaciji u odnosu na svog večitog rivala. Crno-beli se uz Makabi i Fener nalaze na korak od mesta u top 8, u koji su se plasirali Olimpijakos, Barsa, Real i Monako. Velika borba se vodi za poslednje mesto u plej-ofu, sve bi moglo da bude jasno već večeras, a najkasnije do petka uveče, kada od 21 čas Partizan gostuje Monaku na zatvaranju kola.

Crno-beli su nakon poraza od Barse nadigrali Real na svom terenu, nakon čega su savladali i FMP u AdmiralBet ABA ligi. Kneževi su prethodne nedelje takođe zabeležili polovičan učinak u Evroligi najpre izgubivši od Žalgirisa, da bi potom slavili protiv Bajerna. Ekipa Saše Obradovića ne može da padne ispod 4. mesta, ali eventualni poraz Reala ili Barse bi mogao da ih pogura na 3. ili čak i  2. poziciju.

Uzbuđenje svakako neće manjkati na evroligaškim terenima, a kako bi bilo uzbudljivo i van terena AdmiralBet je spremio sjajnu ponudu za sve ljubitelje košarke, kao i 10% freebeta na svaki tiket koji sadrži opkladu na poene za 5 ili više evroligaških igrača.

Ova promocija, kao i mnoge druge očekuju sve igrače registrovane na AdmiralBet.rs, dok sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta, a u par klikova je može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Andrdoid ili iOS aplikacije. Naknadno, prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte ponudu i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnije evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter