0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot/djokernole

MURATOGLU POREDIO ALKARASA I NOVAKA: „Ne možete da poreknete činjenicu da je Đoković najbolji teniser sveta“! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.23 u 11:10

Poznati trener govorio je trenutnoj trci za prvo mesto

Iako nije igrao masterse u Indijan Velsu i Majamiju, Novak Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste, pošto Karlos Alkaras nije uspeo da odbrani titulu u Majamiju osvojenu prošle godine.

Patrik Muratoglu, poznato lice u svetu tenisa, rekao je da je Novak zasluženo prvi bez obzira na zabranu učešća u Americi.

Najbolji igrač na svetu je uvek broj jedan, a to je Novak Đoković. Ako Alkaras bude prvi sutra, onda ćemo moći da kažemo da je to Alkaras. Mislim da je Karlos neverovatan igrač i nema sumnje da će godinama biti broj jedan. Ali trenutno, nemoguće je reći da Novak nije najbolji – kaže Muratoglu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On veruje da će srpski teniser, kada se crta podvuče, biti GOAT.

Nije mogao da igra mnoge turnire zbog toga što nije vakcinisan, ali i dalje je tehnički broj jedan. Novak će verovatno biti GOAT. On je momak koji osvaja slemove već 15 godina. Pojavio se u vreme kada su Rafa i Rodžer osvajali bukvalno sve. Došao je, bio je u stanju da pobeđuje obojicu i postane prvi.

Uporedio je igru Alkarasa i Đokovića, rekavši da je španski teniser agresivniji i eksplozivniji.

Mislim da je Karlos impresivniji od Novaka u smislu tenisa koji igra. Ima veliku snagu, fizički je vrlo eksplozivan. Ima meku ruku. Razumem da ljudi već sada žele da stave Karlosa na vrh, ali on još nije tu – zaključio je Muratoglu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter