0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST GAT IZDALA SAOPŠTENJE: ‘Greške su normalne, ali pošto su učestale, počinjemo da sumnjamo da li su plod slučajnosti!’

Objavljeno: 06.04.23 u 15:25

Potpuno su revoltirani zbog spornog momenta.

Mladost GAT se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak i daleko su od sigurne zone. Sa klupe ih predvodi Nenad Lalatović koji je baš uoči ovog susreta sa Kolubarom zahtevao pošteno suđenje, a klub smatra da isto nije dobio tokom pomenutog meča, pa se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

‘Poštovani, Fudbalski klub Mladost GAT želi da se obrati celokupnoj sportskoj javnosti, nakon nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka na utakmicama našeg kluba.

FK Mladost GAT se nije oglašavala oko utakmica koje je do sada odigrala, znajući da su sudijske greške sastavni deo fudbalske igre. Međutim, kako su učestale, počinjemo da sumnjamo da one nisu samo plod slučajnosti, već nečije namere da nam se uskrati pravo na poštenu i ravnopravnu borbu za opstanak u Super ligi Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

Gorak utisak na sve u našem klubu ostavila su dešavanja na utakmici 29. kola u kojoj smo bili domaćini Fudbalskom klubu Kolubara. U 56 minutu, naime, naš igrač Ilija Babić u prodoru ka golu, biva oboren sa leđa u kaznenom prostoru od strane gostujućeg fudbalera Nemanje Nikolića. Na zaprepašćenje čitavog stadiona, glavni sudija se nije oglasio. Kako se utakmica završila bez golova, smatramo da je ova situacija mogla da preokrene njen tok u našu korist.

Čestitamo našim sportskim prijateljima iz Kolubare na fer i korektnoj igri, ali ne možemo a da se ne zapitamo da li to naš klub nekom nešto duguje ili nekom smeta na superligaškoj sceni? Nećemo da ćutimo dok nam se oduzima ono što smo na terenu zaslužili. Nastavljamo hrabro ka ostvarenju naših ciljeva, poštujemo svakog, ali isto tako želimo i da nas poštuju!’ – stoji u saopštenju Mladosti GAT.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter