0
Fudbal

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

MBAPE LJUT NA SVOJ KLUB: „Nije vam ovo Kilijan Sen Žermen!“

Objavljeno: 06.04.23 u 16:55

Čudno!

Mnogo toga ne valja u Pari Sen Žermenu ove sezone. Igra, rezultati, atmosfera,…

Čini se da sve polako počinje da se urušava kao kula od karata. Mnogo toga se poslednjih dana piše i priča.

Naravno u centru pažnje je Lionel Mesi koji nije produžio ugovor, a po svemu sudeći neće to ni učiniti. Nejmara su svi i onako zaboravili. Brazilac se oporavlja od povrede, a za to vreme mu je fokus na video igricama i pokeru. Tek povremeno ponekim Instagram storijem podseti navijače da je fudbaler PSŽ-a.

Danas se javno oglasila i treća zvezda pariškog kluba, Kilijan Mbape.

Naime, mladom Francuzu se nije svidelo što se našao u reklami kluba kojom žele da privuku navijače da kupe sezonske karte za narednu sezonu.

Upravo sam pogledao klupsku kampanju za obnovu godišnjih karata za sezonu 2023/24. Tokom intervjua me niko nije informisao o čemu je reč. Izgledalo je kao samo još jedan običan razgovor za klupski marketing. Uopšte se ne slažem sa objavljenim videom. Zato se i borim za prava igrača na sopstveni imidž. PSŽ je veliki klub i velika porodica, ali svakako nije Kilijan Sen Žermen. – napisao je Mbape.

Zanimljivo, u tom spotu se prikazuje samo Kilijan, bez Mesija i Nejmara. Međutim, sada se Francuz javno ogradio od klupskih planova, te će ovo sigurno podgrejati priču koja stalno tinja – da nije zadovoljan i da razmišlja o odlasku, ponovo.

Kvalitetna ‘sapunica’ u Parizu.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter