0
Domaći fudbal

Zarko Lazetic TSC - Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 - Mart - 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LAZETIĆ PRED DUEL SA VOJVODINOM: ‘Veliki derbi i veliki je rivalitet!’

Objavljeno: 06.04.23 u 15:10

Nastavlja se borba za Evropu!

Ekipe TSC-a i Vojvodine igraju duel koji je okarakterisan kao derbi 29. kola Superlige Srbije. Trener TSC-a, Lazetić svestan je kvaliteta rivala.

‘Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da otkako su promenili trenera nisu imali poraz. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja.’ – rekao je Lazetić i potom nastavio:

‘Opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu. Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica.’ – zaključio je on za klupski sajt.

Vojvodina je trenutno 5. sa 50 bodova, dok je TSC na drugoj poziciji sa 58. bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter