0
Fudbal

Andrija Majdevac celebrates after scoring a goal Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROPSKI SAN PAZARACA NASTAVLJA DA ŽIVI: Radnik ima za čim da žali!

Objavljeno: 06.04.23 u 18:45

Bitna pobeda!

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Radnik iz Surdulice, 1:0, u 29. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ključni momenat dogodio se u 78. minutu kada je Majdevac, na sistenciju Pešukića, pogodio mrežu Surduličana i ispostaviće se doneo veliko slavlje i tri boda Pazarcima.

Imaće za čim da žali Radnik, a posebno Makarić, koji se nekoliko puta našao u izglednim prilikama, međutim, nije uspeo da pogodi u metu nijednom.

Andrija Majdevac (C) celebrates after scoring a goal with team mates
Mladost GAT v Novi Pazar, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Karadjordje on August 26, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Nakon ove pobede Novi Pazar deli 5. poziciju na tabeli Mozzart Bet Superlige zajedno sa Vojvodinom, koja ima i meč manje. Za Pazarce je ovo bio posebno važan meč, s obzirom da već u narednom kolu, poslednjem pred plej-of, igraju veoma važan meč za evropske ambicije protiv ekipe Vojvodine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

Sa druge strane Radnik je ostao na pretposlednjem mestu sa 20 bodova, jednim više od Mladosti GAT. U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva, Surduličani dočekuju Napredak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter