0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Dejan Savicevic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEJO SAVIĆEVIĆ POZIVA NA OPREZ: ‘Bolje pet utakmica po 1:0, nego jedna 5:0!’

Objavljeno: 06.04.23 u 13:51

Svestan je da će biti neizvesno u revanšu.

Ekipa Napolija i Milana sastaju se u okviru četvrtfinala Lige šampiona, a uvertira za taj duel je pobede ‘Rosonera’ od 4:0 u Seriji A. Dejan Savićević, nekadašnji fudbaler Milana govorio je da njegova nekadašnja ekipa mora biti oprezna, uprkos ubedljivoj pobedi.

‘Vujadin Boškov je govorio da je bolje da dobijete pet utakmica sa 1:0, nego jednu 5:0. Znam da to čudno zvuči, da izgleda paradoksalno, ali je istina.’ – rekao je Dejo Savićević i potom dodao:

‘Bio sam fudbaler i znam šta se dešava u ovakvim trenucima. Napoli sada ima više motiva, želi da reaguje posle poraza, njegovi igrači osećaju dodatnu uzbuđenost, a u svlačionici se priča o tome kako da odgovore na tako ubedljiv poraz. Mislim da se priča zakomplikovala. Poraženi uvek ima dodatni pritisak. Lepih 1:0 bili bi savršeni.’ – zaključio je aktuelni predsednik FSCG.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter