0
Evropske lige

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Gojko Cimirot (L) of Bosnia and Herzegovina (BiH) vies with Emerson of Italy during their UEFA EURO 2020 qualifier Group J match in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

CIMIROT O TOME ZAŠTO NIJE DOŠAO U PARTIZAN: Sada je sve malo jasnije!

Objavljeno: 06.04.23 u 13:20

Bio je velika želja ‘crno-belih’.

Vezista iz Bosne i Hercegovine, Gojko Cimirot u prethodna dva prelazna roka bio je povezivan sa Partizanom. Ipak, do toga nije nikada došlo, a Gojko je objasnio i zašto:

‘Zadnjih godina uvek bih se povezivao s nekim klubom, pisalo se o transferu, ali nije se poklopilo. Ili bi klub odbio ponudu ili meni ne bi odgovaralo. Ne žalim se, lepo mi je, Standard je jedan od najvećih klubova u Belgiji i privilegija je biti tu. I život u Liježu također je lep, ima zanimljivih mesta za posetiti kada nema treninga ili utakmica, mada sve to zavisi od raspoloženja i jesi li umoran. Najviše vreme provodim s devojkom. Živim profesionalno i sportski.’ – rekao je Cimirot i potom govorio o Partizanu:

‘Da, bili su poslali ponudu, međutim, na kraju sam odlučio da ne idem nigde. Ovde sam već pet godina, čekam papire da završim, odnosno da dobijem belgijsko državljanstvo. Iz tog razloga sam odbio ponudu.’ – izjavio je vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter