0
Košarka

Kosarka, NLB League, season 2008/09.Crvena Zvezda Vs. Buducnost.Nemanja Bjelica, left and Nikola Otasevic.Beograd, 20.12.2008. .Photo: © Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com

BIVŠI IGRAČ BUDUĆNOSTI PARALELNO SA KOŠARKOM IGRAO I FUDBAL: „Nema jačeg osećaja kad daš gol, kakav koš, kakvi bakrači!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.23 u 12:25

Neverovatna priča!

Nekadašnji košarkaš Budućnosti i mnogih drugih klubova, Nikola Otašević, gostujući u podkastu Jao Mile otkrio je zanimljive trenutke iz svoje karijere.

Ja nemam klub, zove me Miško Ražnatović, moj menadžer, i kaže mi “Imamo Budućnost, sutra da se javiš”. To je bio četvrtak, i ja kažem da pre utorka ne mogu nikako, imam neke obaveze. U nedelju igrao utakmicu u Vranjanima za taj fudbalski klub City, krenem da nabacim loptu, pređe preko noge i lobujem golmana, ne znam kako da se radujem. Dao sam sto puta koš, ne može da se poredi ništa. Ono selo, nema trave, pola trava, pola zemlja, ja na kolena i proklizam… Dolazim u Podgoricu, ovako me Dejan Radonjić gleda i pita “Šta si to radio”, ja kažem da sam pao… On me samo pitao: S motora? A ja igrao u Vranjanima, neki čiča kaže “daj da damo ovom malom 200 evra da igra za nas”, ovi mu odgovore da sam košarkaš, on se iznenadio. – započinje svoju neverovatnu priču Otašević.

Zatim je podelio anegdotu kada je posle utakmice u Podgorici protiv Splita, direktno krenuo za Užice i sutra ujutro u jednom selu igrao fudbalsku utakmicu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jaomile_podcast

Igramo protiv Splita, ja odigrao dobro za Budućnost, bila na TV utakmica, pobedili mi. Ja sednem u kola i za Užice odem, ujutru igrali u Biosci to je jedno selo pored Užica, nabacuje neki posle kornera, ja glavom i gol. Sledeći napad ja stativu pogodim, posle penal nadamnom, ovaj šutira, daje gol. Prilazi meni kapiten njihov i pita “Igraš li ti košarku?”, ja kažem da igram, on kaže: Budućnost? Gledao sam te sinoć, svaka čast, ali otkud ti ovde? Branio mi Radonja posle da idem, sve se čuje. – kazao je Nikola.

Kaže da nema jačeg osećaja od onoga kad postigneš gol. Sve bi to bilo očekivano, da Nikola Otašević nije bio profesionalni košarkaš.

Sve godine dok sam bio u Budućnosti, sve četiri godine sam igrao i fudbal. Nema jačeg osećaja kad daš gol, kakav koš, kakvi bakrači! – zaključio je Otašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter