0
Košarka

Danilo Andjusic celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ SE PRISETIO VREMENA U MONAKU: „Lepa sećanja me vežu za to mesto i klub!“

Objavljeno: 06.04.23 u 16:35

Ipak, sada razmišlja samo o Partizanu i plasmanu u Top 8!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sutra od 21 čas gostuju ekipi Monaka u okviru 33. kola Evrolige.

Danilo Anđušić i Matijas Lesor su momci koji danas nose crno-beli dres, a u prošlosti su nastupali za Monako.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je Anđušić.

Mnoga lepa sećanja me vežu za mesto i Monako, a i za klub. Napravili smo dobru sezonu prošle godine, drago mi je da se vratim tamo, idemo sa jednim ciljem, a to je da pobedom osiguramo plasman u TOP 8 Evorlige, što nam je cilj od početka sezone. Monako je jako ozbiljna ekipa, pokazali su to ove godine, obezbedili su jednu od prve četiri pozicije, što je prednost domaćeg terena u plejofu, dovoljno govori o njima, imaju individulace, napadački su tim. Tako da, neće biti lako, iako smo dobili sa 20 razlike, drugačije će biti tamo. Treba da budemo spremni na to i da se fokusiramo na našu igru i da odemo sa pravom energijom i ostvarimo pobedu. – rekao je Danilo.

Danilo Andjusic (L) and Mathias Lessort celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

I Lesor i on su dobili lepu dobrodošlicu u Kneževinu.

Naravno, baš lepa dobrodošlica, Lesor i ja imamo prijatelje u Monaku i sjajne uspoemene koje nas vežu, lepo sa njihove strane, raduje me i to što znamo cilj, da ostvarimo pobedu kao ovde u Beogradu i da se plasiramo dalje. – zaključio je Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter