0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA PREDNOST NA POLUVREMENU: Hrabra partija Spartaka za sada! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.23 u 19:32

Sjajan duel u Subotici za sada.

Fudbaleri Crvene zvezde u Subotici igraju meč 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe domaćeg Spartaka. Nije prošlo ni deset minuta, a rezultat na gradskom stadionu je već bio 1:1.

Nakon ozbiljno propusta odbrane domaćih Osman Bukari je ostao sam i povukao je sprint, te je protutnjao pored golmana Dubljanića i potom rutinski sproveo loptu u mrežu.

Posle svega dva minuta Spartak je imao korner sa leve strane, na iznenađenje svih u kaznenom prostoru Šimura se odlično snašao i snažnim i preciznim udarcem je matirao Borjana za poravnanje.

Novu prednost Crvenoj zvezdi doneo je Aleksandar Katai sa bele tačke. Prvi kazneni udarac Danilo Nikolić odlučio je da ponovi, jer je Osman Bukari ranije ušao u kazneni prostor, međutim i drugi put je bez problema penal realizovao Katai. Do kraja poluvremena, rezultat se više nije menjao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter