0
Fudbal

FK Novi Pazar ekipa tim ilustracija illustration Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STIGLA ZVANIČNA ODLUKA: Sutra će se superligaški fudbal igrati samo u Novom Pazaru, ostali mečevi odloženi!

Objavljeno: 05.04.23 u 13:45

Evo i za kad!

Velike snežne padavine pogodile su skoro pa celu Srbiju, a to je uticalo na otežano funkcionisanje svega, pa i fudbala.

Naime, kako je potvrđeno Mozzart Sportu, sutrašnje utakmice Mozzart Bet Superlige Srbije, Radnički 1923Radnički Niš i JavorČukarički, pomerene su za sutra.

Jedino će se igrati u Novom Pazaru. Velike napore su uložili Pazarci kako bi Džazkoin arena bila spremna za sutrašnji okršaj sa Radnikom iz Surdulice i čini se da su uspeli.

BONUS VIDEO:

Sve ovo, kako bi imali dan više za odmor i pripremu za važan meč protiv Vojvodine, s obzirom da Pazarci još uvek imaju evropske ambicije.

Za sada je potvrđen termin samo jednog meča koji je odložen. Naime, susretu Kragujevcu biće odigran od 16 časova, dok za utakmicu u Ivanjici još nema zvanične potvrde.

Osim ova dva meča u petak će se odigrati i derbi u kojem će TSC dočekati Vojvodinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter