0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F

RAPSODIJA BENZEME NA ‘KAMP NOU’: Real deklasirao Barselonu u polufinalu Kupa Kralja! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.23 u 23:10

Raspoloženi Francuz.

Fudbaleri Barselone su na svom stadionu dočekali madridski Real u revanš meču polufinala Kupa Kralja, a ‘kraljevi‘ su ubedljivo savladali izabranike Ćavija Ernandeza rezultatom 4:0. U prvom susretu je rezultat bio 1:0 za Katalonce. Tim Karla Anćelotija će ići na megdan ekipi Osasune koja se u utorak posle produžetaka protiv Atletik Bilbaa plasirala u finale.

Nakon promašaja Roberta Levandovskog usledio je kontranapad Reala koji su u vođstvo pretvorili asistent Karim Benzema i strelac Vinisijus junior. Time je poravnat ukupan rezultat, a već na početku drugog dela bilo je jasno u kom će pravcu otići ovaj dvomeč. Benzema je u 50. minutu pogodio na dodavanje Luke Modrića i preokrenuo ukupan skor, ostavivši „Kamp Nou“ u čudu.

Nadao se  da će Ćavi probuditi svoje izabranike, ali je Francuz ušao u seriju i nastavio sa sjajnom partijom. U 58. minutu je Frank Kesi nagazio Vinisijusa i napravio penal, a  Benzema je bio precizan sa bele tačke i povisio na velikih 3:0. U 81. minutu je Karim kompletirao het-trik i stavio tačku na ovaj dvomeč.

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F

 

On je postao prvi igrač Reala još od Ferenca Puškaša davne 1963. godine koji je postigao het-trik protiv Barse. Možda će Real ostati ove sezone bez titule, jer Barsa je poprilično odmakla u šampionskoj trci, ali je i ovom predstavom ‘kraljevski klub‘ potvrdio da je najveći kad je najvažnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter