0
Fudbal

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

PEDRA BI PRODUŽETAK UGOVORA SA LACIJOM SKUPO KOŠTAO: Španac pred velikom odlukom!

Objavljeno: 05.04.23 u 22:20

Sve ima svoju cenu.

Fudbaler Lacija Pedro moraće dobro da razmisli o obnovi ugovora sa aktuelnim klubom jer će u slučaju produžetka saradnje iz svog džepa morati da plati na račun njegovog prethodnog kluba Rome ni manje ni više nego milion evra. Po dolasku u plavi deo Rima Španac je morao da pristane na klauzulu koja ga obavezuje na ovu isplatu, a ona inače postoji samo za igrače koji pređu direktno iz redova Vučice u tabor ‘nebeskoplavih‘, što je vrlo redak slučaj.

On je prvi igrač posle 38 godina koji je prešao direktno iz Rome u Lacio,  pre Pedra, desio se još davne 1985. godine kada je golman Astutiljo Maljolio načinio isti korak.

Pedro je odigrao samo jednu sezonu u Romi (2020/2021), bio je višak po dolasku Žozea Murinja, pa se preselio u redove gradskog rivala gde je dobio daleko važniju ulogu. Njemu ugovor sa Lacijom ističe na leto i još uvek nema naznakada može biti produžena saradnja.

Sa „antiroma“ klauzulom i novcem bez kojeg bi ostao u slučaju produžetka saradnje, teško da se može očekivati nastavak saradnje PedraLacija.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter