0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEMAČKI AS NE MOŽE BEZ SLATKIŠA: Gumene bombone na poluvremenu i obavezno koka-kola!

Objavljeno: 05.04.23 u 10:50

Fudbaler Čelsija otkrio odakle crpi energiju!

Fudbaler Čelsija i istaknuti reprezentativac Nemačke, Kai Haverc, izneo je u javnost do sada nepoznate detalje o svojoj ishrani. Ofanzivac je otkrio da su lošije partije koje je pružao tokom prethodne godine uzrok pokušaja novog načina života, ali da je morao da se vrati ‘starim navikama’ koje su prilično neobične za život profesionalnog sportiste.

-Prošlog leta sam potpuno promenio ishranu i pratio uputstva nutricioniste. Želeo sam da postanem malo profesionalniji i sve što ide uz to. Pola godine sam tako živeo, imali smo kuvara u Londonu koji nam je svaki dan spremao obroke. I, moram da kažem, uopšte se nisam osećao dobro, to je na mene imalo suprotan efekat – kazao je Haverc i nastavio:

-Potrebni su mi slatkiši i tako to, jer to mi daje energiju. Ipak, nutricionista je rekao da potpuno prestane sa time.

Nemac je dolaskom novog stručnjaka uspeo da se izbori za svoje potrebe.

„Poslušao sam ga i imalo je suprotni efekat na mene. Onda je došao nutricionista u Čelsiju, koji je imao drugačije mišljenje i rekao je: ’Kai, tebi su potrebni fanta, koka-kola, pij jednom dnevno’. Na poluvremenu jedem gumene ili neke druge bombone, nešto tog tipa. Posle toga sam opet bio pun energije – poručio je Nemac.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter