0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NASTAVAK BORBE ZA DRUGO MESTO: Evo gde i kada možete gledati prenos utakmice Partizan – Voždovac!

Objavljeno: 05.04.23 u 08:20

Težak zadatak ispred ekipe iz Humske!

Ljubitelje domaćeg fudbala u sredu očekuje uživanja uz tri susreta 29. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Dnevni program se otvara u Humskoj, u terminu od 16 časova i 30 minuta, kada na megedan Partizanu stiže ekipa Voždovca.

Oba sastava utakmicu dočekuju nakon dva uzastopna poraza u nacionalnom šampionatu, a prvi ovosezonski međusobni susret završen je sa ubedljivim trijumfom crno-belih u Zaplanjskoj. Partizan je na ‘Krovu’ slavio sa sigurnih 0:4, zahvaljujući golovima Rikarda Gomeša (x2), Kvinsija Meniga i Nikole Terzića (pozajmica u Turskoj).

Loši vremenski uslovi su faktor koji će bez dileme uticati na ispunjenost tribina, a svi koji ne nađu svoje mesto na stadionu, meč mogu gledati na TV Arena Sport.

U 18 časova i 45 minuta na programu su još dva susreta najkvalitetnijeg takmičenja u Srbiji. ‘Fenjeraš’ Mladost GAT na  ‘Karađorđu‘ dočekuje Kolubaru iz Lazarevca, dok će subotički Spartak ugostiti aktuelnog šampiona i lidera na tabeli, Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter