0
Košarka

Alen Smailagic Luka Mitrovic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAJBOLJE BLOKADE MESECA MARTA: Smailagić i Mitrović na listi Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.23 u 17:55

Atraktivno!

Nakon najboljih zakucavanja i asistencija, na red je došlo 10 najboljih blokada u mesecu martu kada je u pitanju Evroliga.

I na ovoj listi svoje mesto pronašli su košarkaši Partizana Mozzart Bet i Crvene zvezde Meridianbet. Ipak, nijedan tim nema najbolju blokadu meseca kao što imaju zakucavanje (Dante Egzum) i asistenciju (Fakundo Kampaco).

Međutim, po jedan igrač iz oba tima našli su se na listi.

Deseto mesto zauzeo je Alen Smailagić, centar Partizana. Blokada nad Elajdžom Brajantom u ključnim momentima meča protiv Efesa koja je možda i donela veliki preokret i pobedu u Istanbulu.

Pet mesta bolje plasiran je Luka Mitrović, košarkaš Zvezde. Na gostovanju Bajernu, kojeg se crveno-beli i ne sećaju po dobrom s obzirom da su i tu izgubili veliku prednost, centar kluba sa Malog Kalemegdana rampom je zaustavio Gilespija.

Pogledajte 10 najboljih blokada u Evroligi u mesecu martu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter