0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Zadovoljan sam svim elementima, osim primljenim golom!’

Objavljeno: 05.04.23 u 21:51

Sigurna pobeda njegovog tima.

Fudbaleri Crvene zvezde u Subotici igraju meč 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe domaćeg Spartaka. Nakon prvog dela susreta, Crvena zvezda je imala prednost od 1:2, a od samog starta drugog dela susreta, apsolutno su dominirali izabranici Miloša Milojevića. Sve je to ‘naplaćeno’ preko Kingsa Kangve, koji je postigao prelep pogodak i doneo Zvezdi prednost od 1:3. Konačnih 1:4 postavio je Katai svojim drugim golom.

FOTO: STARSPORT

Nakon meča trener Crvene zvezde, Miloš Milojević rekao je:

‘Jesam, zadovoljan sam pristupom, osim tog primljenog gola. Zadovoljan sam svim elementima, energijom, uz malo sreće mogli smo da damo još par golova… Ali, ta mala nepažnja na prekidu mogla je da nas okrene na neku negativu. Igrači su zadržali dobru energiju i mislim da smo zasluženo pobedili.’ – rekao je Milojević i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Nećemo izbeći grčevitu borbu za opstanak. Video sam i danas potencijal koji postoji kod određenih igrača, ali u najboljem periodu utakmice, od početka, pa u prvih 10 minuta drugog poluvremena primili smo gol sa 30 metara i potpuno stali. Mislim da u taktičkoj disciplini možemo da napredujemo još mnogo i budemo bolji do kraja.’ – zaključio je trener Zvezde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter