0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

LEPE VESTI ZA NAVIJAČE: Besplatan ulaz na meč Srbija – Turska!

Objavljeno: 05.04.23 u 16:10

Ovo će obradovati ljubitelje rukometa

Ženska seniorska reprezentacija Srbije revanš susret baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo igra sa reprezentacijom Turske u sredu, 12. aprila u Beogradu sa početkom u 18 časova.

Ulaz u dvoranu biće besplatan, ali uz validnu kartu. Uzimanje ulaznica vrši se isključivo putem mejl adrese ulaznice@rss.org.rs najkasnije do ponedeljka, 11. aprila, u podne (do 12 časova).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Preuzimanje trebovanih karata moguće je samo na dan utakmice i to jedino na blagajni SC ”Voždovac” na Banjici u periodu od 10 do 18 časova.

Rukometni savez Srbije savetuje navijače koji žele da podrže najbolje srpske rukometašice da na vreme obezbede karte i priliku da bodre izabranice Uroša Bregara u najvažnijoj utakmici godine.

Podsećanja radi, pet srpskih rukometašica koje uspešno više od deceniju nose srpski dres će se ovom prilikom oprostiti od nacionalne selekcije te vas očekuje spektakl u kom ćemo pozdraviti Kristinu Liščević, Jovanu Stoiljković, Tamaru Radojević, Jelenu Lavko i Kristinu Graovac.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter