0
Fudbal

FOTO: Twitter/PAOK FC

ČEKA NAS PAKLENA ZAVRŠNICA GRČKOG ŠAMPIONATA: Tri kluba iz Atine u borbi za titulu!

Objavljeno: 05.04.23 u 23:30

Još sedam kola do kraja.

Čeka nas fudbalska ludnica u borbi za titulu u grčkom šampionatu. Lideri AEK i Panatinaikos su u sredu slavili po 1:0 u gostima i nastavili rame uz rame u borbi za tron, a šampionskih ambicija se ne odriče ni Olimpijakos.

Aktuelni prvak je dobio veliki derbi protiv PAOKa na „Karaiskakisu“ rezultatom 3:1 iako je gubio, a osim što se primakao vodećem dvojicu na samo tri boda zaostatka, prilično je umajio šanse Solunjanima da se uključe u ovu ludu trku koju sada vode tri atinska kluba.

Oba  kluba iz Soluna su danas doživela poraze, i Aris (od Panatinaikosa), i PAOK, pa iako su izgubili šanse za tron, i te kako mogu u preostalih sedam kola da utiču na sam tok trke i da pomrse računa vodećima.

Strelci za Olimpijakos bili su Bakambu, Masuras i El Arabi u drugom poluvremenu i time preokrenuli tok meča koji je dobro krenuo po goste jer su imali prednost posle prvog poluvremena pogotkom Tomasa.

Andrija Živković je meč krenuo od starta za Solunjane pa je zamenjen u nastavku. PAOK sada ima 57 bodova, šest manje od Olimpijakosa, a devet od tandema sa vrha tabele.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter