0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORJAN U SUBOTICI POSTAJE REKORDER: Reprezentativac Kanade najdugovečniji golman u istoriji Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 05.04.23 u 10:20

Veliki dan za iskusnog čuvara mreže!

Raspored Mozzart bet Superlige Srbije spojio je u 29. kolu prestižnog takmičenja ekipe subotičkog Spartaka i Crvene zvezde. Aktuelni šampion naše zemlje stiže u Suboticu, gde će u terminu od 18 časova i 45 minuta pokušati da ostvari šestu uzastopnu pobedu na neugodnom gostovanju.

Današnji susret ima poseban značaj za kapitena crveno-belih, Milana Borjana. Reprezentativac Kanade će po 266. put stati na gol kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’ na zvaničnim mečevima i tako oboriti rekord Ratomira Dujkovića.

Borjan u Subotici zvanično postaje najdugovečniji čuvar mreže u istoriji nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona.

FOTO: STARSPORT

Ovo je samo još jedan parametar po kojem će ostati upamćen na Marakani, s obzirom na najviše odigranih evropskih utakmicu u bogatoj klupskoj tradiciji i činjenicom da je mrežu sačuvao u 129 navrata, što je takođe rekord u Ljutice Bogdana.

Niko nije ni slutio da će Borjan ostaviti toliko dubok trag u crveno-belom dresu, kada je 2017. godine došao kao zamena za mladog Filipa Manojlovića koji je prodat španskom Hetafeu.

BONUS VIDEO:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter