0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ OBRADOVAO CELU SRBIJU: Povratak lidera u redove reprezentacije!

Objavljeno: 05.04.23 u 11:20

‘Moj nastup nikada nije bio upitan!’

Košarkaši Čikago Bulsa ugostili su u ‘Junajted Centru’ ekipu Atlanta Hoksa. U direktnom okršaju za plasman u plej-of fazu gosti su odigrali bolji meč i na krilima srpskog reprezentativca, Bogdana Bogdanovića, slavili sa 105:123.

Hoksi su od samog starta utakmice nametnuli svoj ritam koji nije odgovarao Bulsima. Dvocifrena prednost ‘zarađena’ je već u prvoj deonici, a povratka za Čikago jednostavno nije bilo. Atlanta je do kraja na rutinski način održavala vođstvo, koje je postepeno samo raslo.

Bogdanović je meč završio sa učinkom od 26 poena, četiri uhvaćene lopte i pet uspešnih dodavanja. Nekadašnji as Partizana i Fenerbahčea šutirao je gotovo perfektnih 4/5 za dva  i 5/10 za tri poena.

Sjajno izdanje fantastičnog beka posmatrao je selektor nacionalnog tima Srbije, Svetislav Kari Pešić. Bogdan je posle utakmice izjavom obradovao celu državu.

-Razgovarali smo. Samo da me zdravlje posluži. Moj nastup nikad nije upitan. Pričali smo o svemu. Tu sam –  rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter