0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ NAMESTIO RUKU I VODIO HOKSE DO TRIJUMFA: Skromno izdanje Jokića u porazu Denvera! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.23 u 08:50

Marjanović bez minuta protiv saigrača iz reprezentacije!

‘Junajted Centar’ u Čikagu bio je mesto odigravanja duela između domaćih Bulsa i gostujućih Atlanta Hoksa. U direktnom okršaju za plasman u plej-of fazu gosti su odigrali bolji meč i na krilima srpskog reprezentativca, Bogdana Bogdanovića, slavili sa 105:123.

Hoksi su od samog starta utakmice nametnuli svoj ritam koji nije odgovarao Bulsima. Dvocifrena prednost ‘zarađena’ je već u prvoj deonici, a povratka za Čikago jednostavno nije bilo. Atlanta je do kraja na rutinski način održavala vođstvo, koje je postepeno samo raslo.

-Pokušao sam da vratim Bogdana u igru nekoliko puta, ali bio je umoran. To mi govori da je dobar, to znači da je igrao odbranu. Kakav je šuter svi znamo – oduševljeno je poručio Snajder, trener Hoksa posle pobede.

Bogdanović je postigao 26 poena, uz četiri uhvaćene lopte i pet uspešnih dodavanja. Srbin je šutirao 4/5 za dva i 5/10 za tri poena.

U noći između utorka i srede još jedan duel NBA lige privukao je pažnju srpske javnosti. Denver Nagetsi nisu opravdali ulogu favorita protiv Hjuston Roketsa. Ekipa iz Kolorada poražena je sa ubedljivih 124:103 i tako propustila priliku da osigura lidersku poziciju na Zapadu tri runde pre kraja regularnog dela takmičenja.

Skromnu partiju u ‘Tojota Centru‘ odigrao je dvostruki uzastopni MVP lige, Nikola Jokić. Popularni Džoker je meč završio sa 14 postignutih poena, 10 skokova i četiri asistencije.

Boban Marjanović je bio u sastavu Roketsa, ali nije dobio šansu da zaigra.

Tim Majka Melouna u ovom trenutku ima dve pobede više u odnosu na drugoplasirani Memfis, a do kraja nadmetanja očekuju ih susreti sa Finiks Sansima, Jutom i Sakramentom.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter