0
Fudbal

Fudbal, JKup Srbije, sezona 2011/12.Crvena Zvezda VS. Smederevo.Bruno Mezenga, scores the goal.Belgrade, 23.11.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE PRED VELIKIM TRANSFEROM: Postigao jedan od najlepših golova ikada na Marakani, a sada su ga putevi odveli dalje!

Objavljeno: 05.04.23 u 17:10

Pamti se još uvek njegov čuveni pogodak

Navijači Crvene zvezde se dobro sećaju imena i prezimena Bruno Mezenga, pogotovo nakon gola koji je postigao protiv Smedereva.

Ipak, put ga je iz Beograda odveo na različite strane. Što se Evrope tiče nastupao je još za Legiju iz Varšave, da bi se potom vratio u rodni Brazil gde je igrao za Flamengo.

Danas igra u domovini pošto brani boje Agva Santea, tima koji je nedavno šokirao Palmeiras pobedom od 2:1, a upravo taj trijumf bi mogao da baci Mezengu u orbitu.

Kako javljaju brazilski mediji, Santos je odmah nakon ove utakmice kontaktirao Mezengu, kako bi ga privoleo da do kraja sezone zaigra u dresu osmostrukog prvaka Brazila, ali i sa pravom kupovine na kraju iste, ako zadovolji partijama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter