0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA NACILJALA REPREZENTATIVCA SLOVENIJE: Mladi napadač igra fenomenalno, da li je on zalog za budućnost crveno-belih?!

Objavljeno: 04.04.23 u 12:38

Nedavno je debitovao za nacionalni tim.

Kako trenutno stvari stoje, Crvena zvezda je izuzetno blizu da i matematički osigura novu titulu šampiona Srbije, a sve osim tog ishoda bila bi senzacija. Prvim mestom u Superligi Srbije, od ove godine obezbeđeno je i direktno učešće u Ligi šampiona, čega su svesni čelnici crveno-belih, koji su odavno krenuli u sklapanje potencijalnog tima.

Prema saznanjima Telegrafa, jedna od meta srpskog šampiona je Žan Vipotnik, 21-godišnji napadač Maribora i slovenački reprezentativac. On ove godine igra fenomenalno i postigao je čak 20 golova na 30 mečeva u svim takmičenjima.

Zbog svega toga, debitovao je i za nacionalni tim u martu, kada je dobio poziv selektora Matijaža Keka. Njegov debi, prošao je fenomenalno, jer je samo 8 minuta nakon što je ušao na teren postigao gol za pobedu protiv Kazahstana.

Isti portal navodi da su čelnici crveno-belih već stupili u kontakt sa Mariborom i raspituju se oko potencijalnog obeštećenja. Pored toga, ljudi iz Zvezde su prisustvovali i na pojedinim mečevima Maribora, kako bi na delu videli mladog fudbalera.

Ipak, srpski klub će imati jaku konkurenciju, jer su Vipotnikove partije zapazili i čelnici Dinama iz Zagreba. Pored toga, kao još jedna potencijalna destinacija pominje se i Njujork Siti.

Jasno je da dosta stvari zavisi i od toga ko će sve ostati u Crvenoj zvezdi, jer u postojećem igračkom kadru, na poziciji klasičnog špica igraju Aleksandar Pešić i Marko Rakonjac.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter