0
Niže lige

FOTO: Twitter/@fknapredak037

U PRVOJ LIGI DANAS NEĆE BITI FUDBALA: Superligaši se još uvek bore! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.23 u 15:38

U najjačem rangu za sad nema otkazivanja!

Snežni pokrivač usred aprila nije baš uobičajna pojava. Danas je veći deo Srbije okovan snegom, a to u velikoj meri utiče i na fudbal u državi.

Sve utakmice Mozzart Bet Prve lige Srbije odložene su za subotu, 8. aprila potvrđeno je u saopštenju.

Usled obilnih snežnih padavina na teritoriji čitave države, direktor takmičenja Aleksandar Pivić doneo je odluku o pomeranju termina odigravanja svih utakmica 28. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije. Svi mečevi ove runde takmičenja biće odigrani u subotu 8. aprila 2023. godine, sa početkom u 16 časova. Ova odluka je uslovila da dođe i do pomeranja termina odigravanja utakmica 29. i 30. kola takmičenja. U skladu sa tim utakmice 29. kola Mocart Bet Prve lige Srbije biće odigrane u sredu 12. aprila 2023. godine, dok će utakmice 30. kola, poslednjeg u okviru preliminarne faze takmičenja, biti odigrane u subotu 15. aprila 2023. godine. – naveli su iz ovog takmičenja.

Što se tiče Mozzart Bet Superlige Srbije, još uvek nema zvaničnih otkazivanja. Od 18 časova u Kruševcu treba da se sastanu Napredak i Mladost iz Lučana, a u videu ispod pogledajte u kakvom je stanju teren na stadionu pod Bagdalom.

Iz Partizana su ranije danas saopštili da čine sve kako bi sutrašnja utakmica sa Voždovcem mogla da se odigra.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter