0
Fudbal

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER TORINA O RADONJIĆU: „Možda mu je bio potreban šok da shvati da mora da promeni život!“

Objavljeno: 04.04.23 u 08:50

Jasno je poručio šta misli!

Fudbaleri Sasuola i Torina podelili su bodove u 28. kolu Serije A – 1:1. Golove su postigli Pinamonti za domaće i Sanabrija za Bikove.

Srpski fudbaleri Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić bili su u početnoj postavi Torina, dok je Ivan Ilić bio van stroja zbog povrede.

Posebno se istakao Radonjić koji je u 32. minutu pogodio stativu, a potom je kasnije tokom drugog poluvremena imao i postignut pogodak koji je poništen zbog ofsajda.

Trener Bikova, Igor Jurić, sa kojim je Radonjić imao javnih sukoba, a posebno se ističe meč protiv Juventusa gde ga je hrvatski trener iz igre izvukao nakon samo 15 minuta, pohvalio je Srbina i ocenio da mu je verovatno to protiv Juventusa bilo potrebno.

Da, na ovom meču nedostajao je samo gol. Ono što se desilo protiv Juventusa je bilo korisno, možda mu je baš to trebalo, šok, da shvati da mora da promeni život. Ja to dobro vidim, da je željan. – rekao je Jurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter