0
Fudbal

(190919) -- MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Coach of Real Madrid Zinedine Zidane and coach of Paris Saint-Germain Thomas Tuchel look on during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

ŠPANSKI MEDIJI UVELIKO PIŠU: Zidan neće u Real ponovo, ali blizu je jednog kluba!

Objavljeno: 04.04.23 u 10:40

Već neko vreme se to spominje!

Zinedin Zidan je itekako tražen kada su u pitanju fudbalski treneri, s obzirom da je Francuz već neko vreme nezaposlen i čeka pravu priliku i izazov.

Kako danas prenosi španski Mundo Deportivo, Zidan će po okončanju ove sezone preuzeti uzavrelu klupu Pari Sen Žermena.

Potpuno je jasno da usled očajnih rezultata u ovoj sezoni, Kristof Galtije neće dobiti podršku za nastavak saradnje, a čini se da je izvesno da će njegovo mesto zauzeti Zidan.

Postoje dva kluba koje su opcije za Zidana. Koliko god to bilo iznenađujuće, jedan je Real. Zidan ima odličan odnos sa predsednikom Reala Florentinom Perezom. Drugi klub koji je zainteresovan za Zidana je PSŽ. Zidan je prošlog leta već pregovarao sa PSŽ-om. – prenosi Mundo Deportivo.

Zidan je bio trener Real Madrida u dva navrata (2016-2018 i 2019-2021). Ukupno je osvojio 11 trofeja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter