1
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManCity

NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI FUDBALA ZA HALANDA: Ni Mančester siti nije mogao da isparira ovoj ponudi!

Objavljeno: 04.04.23 u 13:25

Au, kakva bomba!

Erling Haland dominira po terenima širom Engleske, ali i generalno Evrope. Međutim, čini se da se njegova dominacija neće zaustaviti samo na zelenim igralištima.

Naime, Norvežanin je potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala i za neverovatnih 227 miliona evra postao novo zaštitno lice brenda Najki.

Haland koji je jedan od najboljih, a moguće i najbolji napadač na svetu ove sezone prosto dominira u Premijer ligi gde je ubedljivo prvi strelac sa čak 28 golova. Dominira i u Ligi šampiona gde je već na 10 pogodaka.

Jasno je koliki je potencijal Halanda i da je već sada jedna od najvećih zvezda fudbala, a Najki je to prepoznao i nisu žalili novac da baš on bude njihov novi ambasador.

Godišnje će za nošenje Najkijevih kopački zarađivati 22,7 miliona evra.

Svojim golgeterskim brojkama obelžio je, ne samo sadašnjost, nego i budućnost fudbala. On je naslednik najveće devetke i napadač nove generacije. – napisali su iz Najkija.

2
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter