0
Fudbal

Fudbal Prijateljski mec-Friendly match Francuska v Srbija Lazar Markovic (L) and Nemanja Matic Bordeaux, 07.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HUMANITARNI KONCERT ‘ZA NAŠE TRI’: Braća Marković i Nemanja Matić podržali ovu akciju!

Objavljeno: 04.04.23 u 15:55

Prelepo!

Pevač, Nikola Rokvić, će 20. aprila održati humanitarni koncert u Vranju. Sam je kupio kartu za sopstveni koncert i za to izdvojio 30 hiljada dinara koji će otići na račun jedne od korsnica fondacije Budi human, zbog koje se i održava sam koncert.

Ovoj lepoj akciji pridružili su se i braća MarkovićLazar i Filip. Naime, oni kupili kartu pod rednim brojem 50 i platili je okruglo 50 hiljada dinara.

FOTO: Privatna arhiva

Jasno, puno je simbolike s obzirom da je Lazar Marković tokom svoje karijere u Partizanu nosio broj 50.

Osim Markovića, akciji se pridružio i Nemanja Matić, fudbaler Rome. On je kupio kartu pod rednim brojem osam i platio je tri hiljade evra.

FOT

FOTO: Screenshot/Instagram

Koncert će biti održan u porti hrama Sveta Trojica u Vranju. Pored Nikole Rokvića nastupiće i hor Vera, kao i Ivana Tasić.

Sav prihod ide za Adrianu Simenovu koja vodi bitku sa karcinomom, Snežani Stanković koja čeka transplataciju bubrega, te Nadici Stošić kojoj je potrebno lečenje od multipla skleroze u Rusiji.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter