0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

FRANCUZ PORUČIO MESIJU DA TREBA DA NAPUSTI PSŽ: „Takve stvari su nedopustive, ovo je uvreda za fudbal!“

Objavljeno: 04.04.23 u 10:14

Navodi da nisu smeli da mu zvižde.

Bivši francuski reprezentativac Emanuel Peti bio je isfrustriran nakon što su navijači Pari Sen Žermena, uputili zvižduke jednom od najboljih fudbalera svih vremena Lionelu Mesiju. Naime, sve se dogodilo nakon poraza od Liona minimalnim rezultatom, a Peti je zbog svih dešavanja, poručio Mesiju da nakon ovoga napusti PSŽ.

– To je uvreda za fudbal. Mesiju bih otvoreno poručio da nakon ovoga napusti PSŽ. Takve stvari su nedopustive. Ovaj klub nije fudbalski klub. To je klub za penzionere. Čak i za igrače u 20-im godinama. Nijedan igrač nije napredovao otkako je došao u PSŽ. Je li Mesi i za to kriv? On je majstor sa čarobnim štapićem, ali nije na njemu da oko sebe ima igrače koji se iole trude. Samo pariški navijači ne shvataju da morate imati tim oko Mesija. Nešto što oni nemaju i neće imati – istakao je Peti.

Mesi trenutno ima ugovor sa francuskim klubom do leta ove godine, ali uz opciju za narednu. Ipak, tamošnji mediji već govore o tome da ni klub, ali ni igrač ne bi želeli da se saradnja nastavi.

Klub bi zbog finansijskog fer-pleja morao da smanji platu Mesiju, što prema njihovim navodima ne odgovara Argentincu, koji navodno traži način da se vrati u Barselonu.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter