1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka, NLB League, season 2010/2011.Partizan Vs. Buducnost (Podgorica).Jaka Klobicar, left and Nikola Otasevic.Belgrade, 09.10.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DAO SAM KOŠ ZA POBEDU, OTAC NIJE PRIČAO SA MNOM MESEC DANA: Srpski plejmejker otkrio detalje sa čuvene utakmice!

Objavljeno: 04.04.23 u 13:54

„Ja se okrećem ka Radonjiću, šta da igram?“

Nekadašnji srpski plejmejker Nikola Otašević, nedavno je gostovao u podkastu „Jao Mile“, koji vodi takođe bivši košarkaš Mile Ilić. Otašević nikada nije krio da navija za Partizan, a tokom karijere nosio je dres podgoričke Budućnosti, gde je imao više nego zanimljiv okršaj sa voljenim timom.

On je otkrio da je tokom karijere bolje igrao protiv Partizana nego protiv Zvezde i da je nekoliko puta i odlučio mečeve protiv crno-belih. Jedne utakmice, koja se igrala u Pioniru između Budućnosti i Partizana, Otašević se prisetio uz zanimljivu anegdotu.

– Partizanovac sam, ali dosta više puta sam igrao bolje protiv Partizana nego protiv Zvezde. Dešavalo se i da ja odlučim neke utakmice protiv Partizana – rekao je Otašević i dodao:

– Imali smo jednu utakmicu 2011. u punom „Pioniru“ početak sezone, prva utakmica, ja u Budućnosti, pokojni otac na tribinama, brat gleda… Egal utakmica, vodimo pola koša, pet sekundi do kraja. Ja mislim Kecman ima dva slobodna bacanja. Ja se okrećem ka Radonjiću, šta da igram? On meni kao igraj sa Šćekom, „pick and pop“, nek šutne trojku. Ja u sebi… Koji Šćeka brate! Sad ću ja da je pripalim šta me briga. I ja prodor, Šćeka u blok, ja finta pika pored Džavaija, ono što sam naučio u petlićima, finta u prvom koraku, položim, znači, ono… Kao da nije odbrana postojala. Stao, nisam se radovao, pobedismo u poslednjoj sekundi. Nije ćale pričao sa mnom mesec dana!

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
12
6

1 Komentara

  1. Postalo je glupost, koliko istu pricu prepisuju mediji pod okriljem vlasti i naklonjeni CZ… Mogu da zamislim novinara koji bi trebao biti intelektualac koji se dici pricom koja se ko zna koji put ponavlja…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter