2
Fudbal

head coach Barak Bachar Maccabi Haifa Press Conference ahead the match against Crvena Zvezda - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI JE NA POMOLU PREOKRET?: Bahar viđen u Zvezdi, a sada će bratski klub pokušati da ga ‘ukrade’!

Objavljeno: 04.04.23 u 14:13

Ovo bi bilo šokantno!

Već nekoliko dana se piše o Baraku Baharu kao gotovo sigurno novom treneru Crvene zvezde u narednoj sezoni, međutim, situacija bi mogla da se iskomplikuje.

Naime, kako navode izraelski mediji, Bahar se nalazi na meti još jednih crveno-belih i to baš bliskih Zvezdi. Navodno za usluge izraelskog stručnjaka zainteresovan je Olimpijakos.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Pirejci su u ponedeljak ostali bez trenera, a sada žele Bahara po svemu sudeći.

Naravno, to kvari planove Crvene zvezde koja je bukvalno pred potpisom izraelskog trenera za sledeću sezonu.

Zanimljivo, Bahar je ove sezone sa Makabi Haifom u kvalifikacijama za Ligu šampiona izbacio i Crvenu zvezdu i Olimpijakos.

Osim Izraelca za klupu Olimpijakosa konkurišu: Đenaro Gatuzo, Esteban Kambijaso, Marselinjo i Džesi Marš.

5
8

2 Komentara

  1. Nema od Bahara ništa! Samo budala može verovati da će Bahar doći u Zvezdu. Ni doktoru virtuelne ekonomije koji vodi Zvezdu ne odgovara dolazak Bahara, jer bi on raščistio ovaj mulj i talog u Zvezdinoj ekipi od Afričkih „kapitalaca“, a afrički „kapitalci“ su veoma lukrativni sa svojim ugovorima za ugrađivanje!. Kod Bahara ne bi mogli da igraju šetači na terenu, tj., svi oni koji i pored toga što ne prođu motoričko-funkcionalno testiranje na pripremama i dalje igraju i zato smo onako i prošli u grupnoj fazi LE, gde smo osvojili poslednje mesto uz negativnu gol razliku! Pametnom dosta!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter