0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI PRIREDILI IZNENAĐENJE ZA NAJMLAĐE PRISTALICE: Poklon ulaz u ‘Štark Arenu’! (FOTO)

Objavljeno: 04.04.23 u 17:50

U toku je završnica regularnog dela sezone u regionalnom takmičenju!

U sredu, 5. aprila počinje prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu Partizan Mozzart Bet – Igokea, koja je na programu 10.04. u Štark Areni.

Na zvaničnom sajtu vicešampiona Admiral bet ABA lige, objavljeno je saopštenje koje je obradovalo najmlađe navijače crno-belih.

-Inspirisan velikim brojem mališana na utakmicama crno-belih, KK Partizan Mozzart Bet je doneo odluku da će ulaz za svu decu uzrasta do 12 godina na utakmici protiv Igokee biti besplatan.

Deca će na utakmicu moći da uđu uz besplatnu ulaznicu koju će na blagajnama podići njihovi roditelji ili staratelji.

Prodaja dnevnih karata za ovaj meč i podela besplatnih ulaznica za decu, počinje u sredu, 5. aprila od 10 časova putem servisa Ticketline. (Sajt www.ticketline.rs i prodajna mesta TC Novi Merkator, TC Stadion na Voždovcu)

Ulaznice će se prodavati i na blagajni Štark Arene, ali samo 10. aprila od 17 časova pa do početka meča. Takođe, na istom mestu će biti moguće i preuzimanje besplatnih ulaznica za decu uzrasta do 12 godina – navodi se na zvaničnom sajtu KK Partizan Mozzart bet.

FOTO: KK PartizanKK P
3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter