0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

ĆAVI PRED REVANŠ MEČ KUPA KRALJA PROTIV REALA: ‘Mislim da su povređeni i da će želeti da se osvete nakon poraza u poslednje tri utakmice!’

Objavljeno: 04.04.23 u 18:10

Očekuje nas novi sprektakl.

Fudbaleri Barselone će na svom stadionu u revanš meču polufinala Kupa Kralja sutra od 21 čas dočekati maridski Real. U prvoj utakmici na ‘Santigao BernabeuKatalonci su pobedili rezultatom 1:0.  Izabranici Ćavija Ernandeza su ove sezone pobedili svog ljutog rivala tri puta zaredom, a nikad se nije desilo da Barselona pobedi Madriđane u četiri uzastopna meča.

Trener Barse Ćavi je pred sutrašnju utakmicu rekao da se Real uvek bori I da je dobar rival.

-Mislim da su povređeni i da će želeti da se osvete nakon poraza u poslednje tri utakmice. Real se uvek bori i dobar je rival. Mi moramo da pokažemo da možemo da ih pobedimo. –započeo je.

Pred susret na Kamp Nou, ‘kraljevski klub‘ je objavio video sa grešakama sudija koje su delegirane za ovaj meč, a sve zbog dešavanja u prvom susretu u kojem su Katalonci slavili minimalnu pobedu u Madridu.

Dotakao se i suđenja i rekao da ne bi voleo da pobedi varanjem.

-Mnogo sam pričao o sudijama. Ne bih voleo da pobedim varanjem. Želim da pobedim, ali legalno. O sudijama ne vredi ni govoriti. Ponekad to shvate kako treba, ponekad pogrešno. Ne volim ni kada mi pomažu. Uvek želim da pobedim legalno. – zaključio je Ćavi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter