0
Tenis

FOTO: Starsport

BEKER O DETALJIMA SARADNJE SA NOVAKOM: Otkrio gde je Đokovićevo ‘sveto mesto’!

Objavljeno: 04.04.23 u 09:35

Nemac se otvorio!

Legendarni nemački teniser, Boris Beker, u jednom intervjuu govorio je o Novaku Đokoviću.

Prisetio se kako je izgledalo vreme dok je trenirao Srbina, od 2013. do 2016. godine.

Pre svega otkrio je kako je došlo do saradnje.

Novak me je zamolio da ga treniram. U to vreme imao je veliku krizu. Skliznuo je sa prvog mesta. Moj prvi odgovor je bio „zašto? Gde je problem?“ Odgvoror je bio da je izgubio nekoliko Grend slem finala i da želi da čuje moje mišljenje, kao i da li bih mogao da ga upoznam. – započeo je Nemac.

Nije se previše razmišljao, kada Novak zove, na avion i pravac Monte Karlo.

Naravno, kada Novak želi da te upozna, ti nađeš vremena. Odleteo sam kod njega u Monte Karlo i sreli smo se. Ista pitanja postavio sam i njemu. Objasnio je šta radi pogrešno, a ja sam mu rekao da je jedna od stvari koje mora da poštuje kod mene jeste da će da čuje stvari koje nije želeo da čuje. Morate da budete iskreni. – nastavio je Beker.

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015.
(credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

Potom je kazao i šta je za Đokovića ‘sveto mesto’.

Od njega sam naučio mnogo o tome kako se igrao tenis 2015. godine. Svlačionica je sveto mesto. Ponekad se meč odlučuje u svlačionici i tako smo morali da formiramo svoju moćnu grupu. Toliko se stvari u teniskom meču dešava, a koje nemaju veze sa forhendom ili servisom. Uspeo sam da ga naučim nekoliko stvari, pretpostavljam, kojima me je Džon Mekinro naučio. I dopalo mu se. – zaključio je Boris Beker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter