0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFANOVIĆ: ‘Naterali smo Partizan da se bori do kraja! Evroligaši kažnjavaju ovakve greške!’

Objavljeno: 03.04.23 u 23:50

Snažan otpor ekipe iz Železnika protiv crno-belih!

Posle dva sata i 15 minuta duge borbe u Železniku, košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu FMP-a rezultatom 91:97.

Meč 24. kola Admiral bet ABA lige obeležio je veliki broj prekršaja, kao i ponterskih serija oba sastava.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničkog sastava bio je Zek Ledej, sa sjanim učinkom od 19 postignutih poena, šest skokova i jednom asistencijom. Dante Eksum je ubacio 16, a Aleksa Avramović je dodao 14 poena.

U domaćem timu istakao se Stepanović sa 21 poenom i šest skokova, Mening ga je pratio sa 18, dok su po 14 poena ubacili Bič i Mur.
Nakon poraza oglasio se trener FMP-a, Nenad Stefanović.

-Naterali smo Partizan da odigra meč u kompletnom sastavu, borili smo se od prvog do poslednjeg minuta, imali smo oscilacija, imali smo lošu realizaciju za tri poena, ali smo bili u igri. Imali smo dva otvorena šuta da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, nismo ih pogodili, imali smo 17 izgubljenih lopti, a protiv ekipe iz Evrolige svaka greška se kažnjava – poručio je Nenad Stefanović, pa nastavio:

-Imali smo mnogo promena u sastavu tima, ali se borimo i verujem da ćemo igrati sve bolje i bolje u završnici sezone. Momcima ne mogu mnogo toga da zamerim, naprotiv. Ponavljam, naterali smo Partizan da se bori u kompletnom sastavu do kraja – zaključio je mladi stručnjak.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter