0
Ostali sportovi

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 27: Head coach Veselin Vukovic gestures during the Men's European Handball Championship 2012 semifinal match between Serbia and Croatia at Arena Hall on January 27, 2012 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©)

SADA JE KONAČNO POZNATO: Oglasio se Veselin Vuković – izneo detalje sukoba sa sinom!

Objavljeno: 03.04.23 u 16:56

Jasnije je sve!

Pre nešto više od 10 dana javnost je ostala šokirana na informaciju da je rukometna legenda Veselina Vukovića napao i pretukao sopstveni sin, P.V. (35).

Ovim povodom oglasio se saopštenjem advokat porodice Vuković i negirao jedan deo pisanja.

Ova informacija je nepotpuna i samo delimično istinita. Delimično je istinita i to u delu da su se imenovana lica zaista kritičnog dana nalazila u ul. Drajzerova u Beogradu. Tačno je da je došlo i do verbalnog sukoba i bezazlenog gurkanja. Sve ostalo a vezano za nasilničko ponašanje aktera je neistina. – započeo je on.

Nastavljeno je sa time da je veliki broj informacija, suštinki, neistina.

Neistina je da je sin P.V. zadao udarce ocu Veselinu. Otac Veselin nije zadobio bilo kakve telesne povrede niti primio bilo kakav udarac od svog sina kritične prilike. Neistina je da je vozilo hitne pomoći bilo na licu mesta, ono nije ni zvano iz prostog razloga što povređenih u ovom događaju nije ni bilo. Sledstveno neistina je da je odbijena medicinska pomoć obzirom da nikakva medicinska pomoć nije ni zatražena a samim tim nije ni pružena od bilo koga. – napisao je advokat.

BELGRADE, SERBIA – JANUARY 27: Head coach Veselin Vukovic gestures during the Men’s European Handball Championship 2012 semifinal match between Serbia and Croatia at Arena Hall on January 27, 2012 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©)

Do povreda nije došlo, a to mogu da potvrde radnici MUP PU Savski Venac.

Da se incident dogodio jedini koji su imali saznanja o njemu su RMUP PU Beograd i ovlašćeni javni tužilac, i niko drugi. Da nije bilo povreda mogu da potvrde ovlašćeni radnici MUP PU Savski Venac koji su od aktera događaja odmah nakon incidenta uzeli izjave, pa se sigurno sećaju da li je bilo ko od saslušanih lica imao telesne povrede ili se žalio da je povređen. Uostalom da je bilo vidljivih povreda, ovlašćeni radnici MUP su po zakonu bili dužni da ih zapisnički i konstatuj. – dodao je.

Vuković ne dozvoljava da se narušava ugled njegove porodice.

Ovakvim neistinitim izveštavanjem i iznošenjem neproverenih informacija porodici Vuković a naročito Veselinu Vukoviću i njegovom sinu je povređena čast i poljuljan ugled koji ova porodica uživa u Gradu Šapcu. Veselin Vuković je poznat širom Srbije ne samo kao rukometaš i član čuvene ekipe „vanzemaljaca iz Šapca“ već i kao nekadašnji uspešni selektor muške rukometne reprezentacije Srbije. Njemu kao uglednom i časnom sportisti, ocu i suprugu, poštovanom i cenjenom članu društva smeta da se putem sredstava javnog informisanja iznose neistine informacije u vezi njegove porodice. Da se pisalo nešto o njemu samom on zasigurno ne bi reagovao, pa makar to bila i neistina, ali ovim tekstom narušen je ugled više članova njegove porodice i on to ne može i ne želi da dozvoli. – pisalo je u saopštenju.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter