1
Košarka

Keenan Evans (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRIČA O NATURALIZACIJI JE ZAVRŠENA: Zvanično – Stranac u reprezentaciji!

Objavljeno: 03.04.23 u 15:26

Odlučili su da naturalizuju sjajnog beka.

Litvanska reprezentacija od leta biće jača za sjajnog američkog beka, Kinana Evansa, potvrdio je njihov savez. On je dobio litvanske papire i u buduće će predstavljati njihovu reprezentaciju.

‘Na početku je to bio samo san, ali Kinan je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Koliko sam shvatio, to je delom tako zato što ima devojku Litvanku. Tako je korist obostrana. Posebno zato što već godinama tražimo takvog igrača.’ – rekao je Maksvitis, da bi potom i sam Evans malo pojasnio situaciju:

‘Razgovarao sam sa trenerom, i donekle je u šali pomenuo da bih mogao da zaigram za reprezentaciju. Prvo sam zaista mislio da se šali, ali postalo je ozbiljno. Razgovarao sam i sa svojim agentom, počeli smo da sitražjemo i saznali smo kako sve može da postane i zvanično. Rešili smo papirologiju, poslali sve i to je to. Trener je došao danas i done vesti. Biće sjajno. Podrška koju dobijam u Žalgirisu je neverovatna. Ponavljam to stalno – najbolji navijači na svetu.’ – zaključio je američki bek.

10
66

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter