0
Fudbal

Head coach Barak Bakhar Crvena Zvezda v Maccabi Haifa - UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE I MINISTAR SPORTA IZRAELA: Ubeđuje Bahara da ne ide iz Makabija – „Zvezda je prosečan klub!“

Objavljeno: 03.04.23 u 20:42

Želi da zadrži domaćeg stručnjaka u svojoj zemlji!

Prethodnih dana sve su glasnije priče da će šef struke Crvene zvezde u narednoj sezoni biti Barak Bahar, čovek koji je sa Makabi Haifom ove sezone izbacio crveno-bele iz plej-ofa za Ligu šampiona.

Ovim povodom oglasio se, čak, i ministar sporta Izraela, Makluf Zoar.

Šta bih savetovao Bahara da uradi? Hm… To je baš teško pitanje… S jedne strane to bi bio veliki finansijski benefit za njega, ali Crvena zvezda je prosečan klub. Jeste velika, ali nije i najveća u Evropi. To je klub srednje veličine. Naravno, veći je od Makabija iz Haife, ali… – nedorečen je bio Zoar.

head coach Barak Bakhar Belgrade, Serbia – AUG.23 UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

 

Upitan šta bi uradio na Baharovom mestu, ministar je bio jasan.

Ja bih ostao u Makabiju da sam na njegovom mestu. Otišao bih kod predsednika kluba i rekao mu – vidi ovo što mi je Zvezda ponudila, oduzimi 25, 30 odsto i ostaću ovde još nekoliko sezona. – nastavio je izraelski ministar.

Ipak, finansijska ponuda, a i generalno Zvezda su veliki izazov za svakog trenera, što priznaje i Zoar.

To je veliki izazov. – zaključio je Makluf Zoar.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter