1
Fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

NEVEROVATAN SLUČAJ: Bivši fudbaler Zvezde lažirao svoju biografiju – klubovi demantovali da je igrao za njih!

Objavljeno: 03.04.23 u 16:39

Ovome se niko nije nadao!

Mnogo toga je viđeno u svetu fudbala, ali ovo je definitivno nešto novo. Naime, utvrđeno je da bivši fudbaler, Petar Puača, godinama unazad svoju biografiju lažira.

Konstantno je napominjao kako je nekoliko sezona proveo u najjačim evropskim ligama igrajući protiv najboljih igrača na planeti.

Spominje igranje za francuskog velikana Nicu, te špansku Osasunu. Godinama je pričao kako je u italijanskom Kreomenezu proveo tri sezone te stekao ogromnu popularnost tamo, a takođe hvalio se i kako je najskuplji igrač u istoriji švedskog kluba Helsingborga.

Čini se da je stvarnost umnogome drugačije, te da biografija nije ni izbliza tako impozantna. FakeNews Tragač je iz klubova Đenova, Peskara, Nica i Osasuna dobio informacija da Puača zapravo nikada nije ni nosio njihove dresove.

Što se tiče Kremonezea oni napominju da je kod njih proveo jednu sezonu i zabeležio mršavih osam nastupa, a iz Helsingborg je odgovorio da ni u trenutku prelaska Puača nije bio najskuplji igrač u istoriji tog kluba.

Kompletan tekst možete pročitati na portalu FakeNews Tragač.

13
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter