0
Košarka

Mathias Lessort during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„NAVIJAČI SU ME PRIHVATILI KAO LJUDSKO BIĆE!“: Lesor prelepo govorio o Beogradu i Grobarima! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.23 u 18:29

Veoma zadovoljan!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet za sada imaju idealnu sezonu. Prvi su u AdmiralBet ABA ligi, a može se reći da su već skoro pa sigurno obezbedili najveći cilj u sezoni – Top 8 Evrolige.

Čovek koji je u najvećoj meri zaslužan za odlične rezultate crno-belih jeste i Matijas Lesor, a za ELPA televiziju je govorio o sezoni u Beogradu.

Kada govorimo o Partizanu, prvo na šta ljudi pomisle su navijači i vrhunska atmosfera. Nisam bio nervozan što sam došao u Beograd, ali razumem zašto se neki ne osećaju komforno, kada je reč o tome. To je zato što se u Francuskoj ne zna mnogo o gradu, ni o životu u Beogradu. Tako niko ne može da ti kaže kako je zapravo živetu tu. Međutim, to je prelep grad i zadovoljstvo je biti tu. Svi koji dolaze da me posete, od porodice i prijatelja, svi su oduševljeni. – započeo je Lesor.

Zatim se osvrnuo i na navijače koji su ga sjajno prihvatili.

Mathias Lessort (C) James Nunnally (L) and Ioannis Papapetrou celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Osim toga što osećam dobru konekciju sa navijačima, najbitnije od svega je što su me prihvatili kao ljudsko biće. Poštuju me i na taj način i kao košarkaša. Tačno je da komuniciram mnogo sa njima, ali to nije bilo nešto što sam forsirao na početku. Čini me srećnim što mi navijači pružaju toliko ljubavi i daju mnogo energije. To mi definitivno pomaže. – nastavio je francuski centar.

Posebno ističe to što su navijači uvek uz njih.

Ono što je pozitivno je to što su uvek uz nas, gubili ili pobeđivali. Imali smo utakmice na kojima nismo blistali, ali bi na kraju oni ponovo pružali podršku. Postoji rezultatski pritisak, sa tim što to ne može da se poredi sa nekim stvarnim životnim situacijama. Imamo želju za pobedom, pogotovo kada je derbi u pitanju. Bez obzira na sve, znamo da je navijačima dovoljno kada vide da dajemo maksimum, da se takmičimo. Rezultat nije toliko u prvom planu. To je ono što nam pomaže da igramo slobodnije. – zaključio je Lesor.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter