0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LALATOVIĆ SE OBRATIO DŽAJIĆU: ‘Ne tražimo pomoć, molimo samo da suđenje bude 50:50!’

Objavljeno: 03.04.23 u 13:55

Sva svetla kao i uvek su uprta u njega.

Otkad je preuzeo Mladost GAT, Nenad Lalatović svesno je preuzeo ogroman pritisak na svoja pleća, jer se klub nalazi u teškoj situacija kada je opstanak u pitanju. Lalatović predsednika saveza moli da njegov tim, do kraja šampionata ima regularno suđenje:

‘Izuzetno poštujem gospodu Dragana Džajića, Branislava Nedimovića i Dejana Filipovića i jedino što ih molim je to da Mladost GAT u finišu sezone ima bolji odnos i suđenje 50:50. Ne tražimo pomoć, ne želimo nikakvu frku, niti ćemo da se žalimo, ali velika grehota bila bi da vlasnik GAT, gospodin Dejan Slijepčević, zbog svega napusti srpski fudbal. On iz svog džepa plaća naš klub, redovno uplaćuje i porez u budžet Republike Srbije i bilo bi jako tužno da ode. Ne želim da komentarišem odluke arbitra, postoje ljudi koji su sve mogli da vide i reaguju.’ – rekao je Lalatović i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Prvo poluvreme odigrali smo fenomenalno i postigli dva gola posle lepih akcija. Sa druge strane, Zvezda je do svojih pogodaka u prvih 45 minuta stigla iz dve VAR situacije, a dogodio se i sporni trenutak kada je Kanga zatvorenom pesnicom udario Denića… Idemo dalje, nadam se da ćemo protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana imati ravnopravne uslove na terenu, koji su nam potrebni, jer mi, svi zajedno, igramo za naše porodice i karijere i trudimo se da one ne budu ugrožene.’ – zaključio je trener Mladosti GAT.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter