0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOBRIĆ UŽIVA DA IGRA SA KAMPACOM: „Ja samo pratim, on je zaslužan za sve!“

Objavljeno: 03.04.23 u 23:40

Prokomentarisao meč sa Megom, ali i ono što predstoji!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Megu MIS u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige, rezultatom 87:78.

Nakon meča, prvotimac crveno-belih, Ognjen Dobrić istakao je da je pobeda najvažnija.

Dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Posle smo malo spustili gas, nismo imali dovoljno koncentracije, što su oni iskoristili da priđu na dva poseda, ali na kraju smo preokrenuli sve u našu korist i pobedili, što je najbitnije. Sad se spremamo za sledeće utakmice. – započeo je Dobrić.

Sledi evroligaški susret sa Olimpijakosom.

Idemo da pobedimo, kao i svaku utakmicu. Znamo kakav su protivnik, ali nećemo dići ruke i odustati. Niko ne igra da bi izgubio, ekipa će se sigurno dobro spremiti i da uz publiku pokušamo da dođemo do pobede. – smatra košarkaš Zvezde.

Zna i šta je ključ za pobedu nad grčkim velikanom.

Ključ će biti koncentracija. Da uradimo stvari koje se dogovorimo i ako budemo imali energiju kao na prethodnim utakmicama Evrolige, možemo do pobede. Olimpijakos je pokazao izuzetan kvalitet ali pobedili smo ih u Atini, mislim da možemo i u Beogradu. – dodao je on.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Kaže da voli da igra sa Kampacom, njegovo je da prati, a Argentinac je zaslužan za sve.

Volim da igram sa njim. Takav pregled igre mi odgovara, kad imam takvog plejmejkera koji zna pravovremeno da me uposli, pronađe na terenu. Stvarno je uživanje igrati sa njim, ja samo pratim uglavnom, on je zaslužan za sve. – istakao je Dobrić.

FOTO: STARSPORT

Poznati su prijateljski odnosi navijača Olimpijakosa i Zvezde.

Biće prijateljski nastrojeni odnosi i lepa atmosfera, ali ne smemo u njoj da padnemo i izgubimo koncentraciju. – podvlači Ognjen.

Zvezda više nema šansi za Top 8, ali ima da obori klupski rekord po broju pobeda u jednoj sezoni Evrolige.

Ne razmišljamo o tome, ostala su dva kola, pokušaćemo da pobedimo obe utakmice. Niko ne razmišlja o rekordu u klubu, da odigramo dobro te dve utakmice jer onda sledi ono najvažnije i da budemo što bolji kad to bude došlo. – zaključio je Dobrić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter