0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BARAĆ NAKON PORAZA: „Ne želim ovime da umanjim pobedu Zvezde!“

Objavljeno: 03.04.23 u 21:10

Čestitao i juniorma Mege!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Megu MIS u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige, rezultatom 87:78.

Dominirali su crveno-beli u hali Ranko Žeravica sve do poslednje deonice, kada se Mega vratila, a u jednom momentu prišla i na pet poena zaostatka nakon više od 20 poena minuta.

Nakon utakmice svoje utiske je izneo i trener domaćih, Marko Barać.

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nismo energetski dobro otvorili utakmicu, jer su pokupili par promašaja na početku ispod našeg koša. To je nedopustivo kada se igra sa takvim protivnikom. Oni su uspeli raditi ono u čemu su najbolji u ligi, dati poeni nakon izgubljenih lopti protivnika. Dali su dosta lakih poena u prvom poluvremenu, pogotovo kada smo prišli na dve lopte. Otišlo se na poluvreme sa velikom razlikom. Tražio sam drugi pristup u drugom poluvremenu i to se desilo. Postoje objektivni razlozi zašto je prvo poluvreme bilo takvo. – započeo je mladi stručnjak.

FOTO: STARSPORT

 

Objasnio je i situaciju sa Aleksom Uskokovićem, te čestitao juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige.

Uskoković je imao zahvat i želim mu brz oporavak. Ostali su imali emotivno pražnjenje nakon serije pobeda. Puno njih je bilo van trenažnog procesa i to se osetilo. Na većini treninga nismo imali dovoljan broj igrača. Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa. Ovim putem želim čestitati juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige. Zvezdi želim puno sreće u nastavku sezone. – zaključio je Barać.

Ko će osvojiti AdmiralBet ABA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter