0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET PUB VAM NUDI SJAJAN FREEBET: Razlog da iznova i iznova dolazite u AdmiralBet!

Objavljeno: 03.04.23 u 14:50

Čeka Vas 25% freebeta na svaki depozit uplaćen u AdmiralBet PUB-u!

Proleće je počelo i sa sobom donelo više sunčanih dana i lepog vremena, ali ono najbolje tek prestoji! Naime, tokom celog aprila sve igrače koji izvrše uplatu depozita na uplatnom mestu koje se nalazi u AdmiralBet PUB-u očekuje sjajnih 25% freebet bonusa, i to na svaku uplatu! Da, dobro ste čuli, 25% freebeta pri svakoj dopuni naloga do kraja aprila!

Jedini uslov za dobijanje ovog bonusa je da igrač ima registrovan nalog na AdmiralBet.rs i da, kao što je već spomenuto, depozituje novac na svoj korisnički nalog na uplatnom mestu u AdmiralBet PUB-u. Ukoliko niste do sada bili, AdmiralBet PUB se nalazi u BEO Shopping centru na adresi Vojislava Ilića 141, gde Vas pored sportskog klađenja i slot aparata očekuje izvrsna hrana, kao i veliki izbor pića i osveženja. Od burgera, preko piva i kobasica, pa sve do vrhunskih ramsteka, stejkova i sjajne atmosfere za gledanje utakmica možete naći u AdmiralBet PUB-u, novom omiljenom mestu Vas i Vaše ekipe.

AdmiralBet nalog možete otvoriti na ovom linku ili na AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji, koju možete preuzeti ovde. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored navedene promocije i paketa bonusa dobrodošlice, na sajtu AdmiralBeta Vas očekuje veliki broj promocija od kojih se izdvaja Freebet na bet, koja igračima donosi do 15% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Ljubitelje slot igara očekuje Igra nedelje u kojoj igrači svake nedelje mogu da osvoje 50 besplatnih spinova za odabranu igru, dok je Kiša freebeta gotovo pa uvek prisutna u Aviator četu.

Ne čekajte, svratite do AdmiralBet PUB-a, pokupite 25% bonusa na svaku uplatu depozite i maksimalno uživajte u igri tokom celog aprila!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter